Last news in Fakti

26 Август, 2016 11:57 865 0

Роналдо готов да играе до 41 години

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • кариера

"Аз съм в най-добрия клуб и искам там да завърша кариерата си", заяви португалецът

Роналдо готов да играе до 41 години - 1
Снимка: БТА/АР

Новият носител на наградата за най-добър футболист в Европа за изминалия сезон - Кристиано Роналдо, заяви, че се чувства щастлив на "Сантиаго Бернабеу" и иска да окачи футболните обувки именно там. "Аз съм в най-добрия клуб в света и желанието ми е да приключа кариерата си тук. Искам да играя в Реал Мадрид до 41 години, както съм казвал и преди. Целта е да удължа договора си и да остана", сподели той пред BeIn след церемонията в Монако. 

"За мен сезонът беше незабравим. Постигнах двете най-ценни отличия на клубно и национално ниво. Искам да благодаря на моите съотборници от Реал Мадрид и националния отбор. Много съм щастлив", довери CR7. 

"Моята задача е да продължа, да поддържам нивото си и да се опитвам да печеля трофеи, да помагам на своя клуб, да бележа попадения и да асистирам. За да се мотивирам, не е необходимо да гледам другите. Искам да поддържам своето ниво и да правя това, което обичам най-много - да играя футбол", каза още Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА