Last news in Fakti

26 Август, 2016 12:57 1 235 1

ЦСКА със силен трансфер

  • джордан-
  • трансфер-
  • литекс-
  • цска

Шефовете на червените са на път да привлекат бившия голмайстор на Литекс Вилмар Джордан

ЦСКА със силен трансфер - 1
Снимка: БТА

С идването на Едуард Йорданеску отборът на ЦСКА е на път да направи първия си ударен трансфер, който със сигурност до голяма степен би решил проблемите в атака на отбора. Според "Тема Спорт" шефовете на "армейците" са на път да подпишат с бившия голмайстор на Литекс - Вилмар Джордан.

Изданието твърди, че футболистът вече е в София, за да мине медицински прегледи, след което ще подпише с отбора от стадион "Българска армия".

Той е в столицата от сряда вечер и е провел разговори с ръководството, а не е изключено Джордан да бъде представен още днес като ново попълнение.

Колумбиецът направи бум в родното първенство в периода между лятото на 2013 и 2015 година, като в рамките на 54 мача в елита успя да се разпише 29 пъти, след което последва трансфер в Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DRYNDI

    0 0 Отговор
    Епа са ако доведете и Асприля---край ГОВЕДАТА ги утрепаааме....