Last news in Fakti

26 Август, 2016 13:26 1 051 0

Бака: Жена ми ми каза да остана в Милан

  • бака-
  • съпруга-
  • милан-
  • уест хям

"Клубът разчита на мен, което е много важно", заяви нападателят

Бака: Жена ми ми каза да остана в Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Карлос Бака заяви, че се чувства прекрасно в ролята си на недосегаем в Милан, въпреки че доскоро беше в трансферната листа. „Росонерите“ се опитваха да продадат нападателя за 30 млн. евро, за да могат да съберат средства за трансфери. Колумбиецът обаче отказа на Уест Хям.

„Уест Хям е много добър отбор, но отказах офертата им, защото мисля първо за семейството си. Говорих с Адриано Галиани и му казах, че предпочитам да остана тук. Той ми отвърна, че клубът приема решението ми. Хареса ми, че ще разчитат на мен и се чувствам важен. Така че ще кажа на феновете да не се притесняват, за мен трансферният пазар е затворил“, заяви Бака.

„Вече всичко е наред. В началото бях в трансферната листа. Знаех, че клубът има някои проблеми. Милан обаче разреши тази ситуация. Чувството да съм недосегаем сега е много хубаво. Това означава, че вярата в мен е голяма. За мен е много важно да съм важен за Милан.

Семейството ми ме посъветва да си остана тук, въпреки че имах оферти от Италия и Франция. Кой командва вкъщи? Жена ми! Не, сериозно – решението беше 50:50 или по-скоро 51:49 в нейна полза. Послушах жена си и останах в Милан“, каза още Бака.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА