Last news in Fakti

26 Август, 2016 16:26 977 0

Фъргюсън искал Ибрахимович в Юнайтед

  • фъргюсън-
  • фелан-
  • манчестър юнайтед-
  • ибрахимович

"Златан бе в радара му много пъти", заяви Майк Фелан

Фъргюсън искал Ибрахимович в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Хъл Сити Майк Фелан заяви, че сър Алекс Фъргюсън е искал да привлече Златан Ибрахимович в Манчестър Юнайтед още докато бе начело на клуба. Фелан, който бе дясна ръка на Фъргюсън в клуба, заяви това преди двубоя между Хъл и Юнайтед от третия кръг във Висшата лига.

"Златан бе в радара на сър Алекс много пъти. Но той винаги играеше за най-силните клубове и бе много трудно да го доведем във Висшата лига. Никой отбор не би се разделил така лесно с играч, който е толкова талантлив като него", каза Фелан.

Мениджърът на Хъл добави, че Ибрахимович е футболистът, който най-много се доближава до излъчването на легендата на "червените дяволи" Ерик Кантона.

"Всеки футболен клуб се нуждае от катализатор като него, защото той може да прави разликата между единия и другия отбор. Освен това Златан е достатъчно уверен в себе си и знае какво умее. При Ерик беше по същия начин. Той беше точно такъв катализатор, който донесе високи очаквания сред феновете и шампионски дух в съблекалнята", каза още Фелан.

Срещата между Хъл и Манчестър Юнайтед е в събота от 19:30 българско време.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА