28 Август, 2016 14:57 776 0

Раниери: Можеше да сме по-убедителни

  • раниери-
  • лестър-
  • суонзи-
  • варди

''Все пак важни са трите точки и е радващо, че ги спечелихме'', коментира мениджърът на Лестър

Раниери: Можеше да сме по-убедителни - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери бе доволен от успеха на отбора му над Суонзи. Това бе първа победа на ''лисиците'' през този сезон, след като тимът спечели по феноменален начин титлата през изминалата кампания. Головете за успеха бяха дело на Джейми Варди и Уес Морган, а отборът на италианеца стигна до успеха с 2:1.

''Голмайсторът винаги бележи голове'', коментира доволно Раниери на пресконференцията след мача.

''Разбира се, някои сезони вкарва повече, а някои по-малко, но никога не забравя как се бележат попадения'. За мен е важно, че Джейми успя да вкара, защото все пак това е животът и работата на нападателите. По-важно обаче е, че ние изиграхме едно шеметно първо полувреме и успяхме да стигнем до първата си победа за сезона''.

''Искаше ми се да вкараме още един гол през първата част, но това не се получи. В крайна сметка обаче си свършихме перфектно работата. За съжаление пропуснахме и дузпа и може би това направи противника ни доста по-уверен''.

''В края на краищата ние постигнахме целта си - победа и първи три точки за нас''.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА