29 Август, 2016 02:30 984 0

Галиани: Милан приключи с трансферите

  • галиани-
  • милан-
  • трансфери

"За нас пазарът е затворен", заяви Адриано Галиани

Галиани: Милан приключи с трансферите - 1
Снимка: БТА/АР

Трансферният пазар за Милан е затворен, заяви изпълнителният директор на клуба Адриано Галиани.

„Ако никой не напусне, значи никой няма да привлече. Привлякохме Марио Пашалич и това ще бъде съставът ни до края на годината. Имаме вече достатъчно полузащитници и е истина, че Хосе Маури има оферти, но решението си зависи от него. В понеделник ще се видим с агента му. Имаме необходимите играчи във всички позиции“, заяви Галиани.

Шефът в Милан коментира и офертата на Челси за Алесио Романьоли. „Обявихме, че Романьоли не се продава. Мисля, че Челси направи много сериозна оферта, но ние няма да продаваме нашите бижута. Матия Де Шолио също е в този списък, както и Джанлуиджи Донарума“, добави Галиани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА