Last news in Fakti

29 Август, 2016 14:58 1 894 1

Петрович: Иво Тонев е аут от Левски

  • тонев-
  • петрович-
  • левски-
  • ръководство

Сръбският специалист разкри информацията за рокади в ръководството на Левски

Петрович: Иво Тонев е аут от Левски - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Люпко Петрович разкри, че Иво Тонев е казал на футболистите, че повече няма да бъде в клуба. Както е известно, Тонев ще напусне "Герена" още тази седмица, като се очаква в клуба да се завърне Наско Сираков, както и да има още рокади в ръководството на Левски.

"И аз като играчите поздравявам Иво Тонев. Той съобщи на момчетата, че повече няма да бъде в клуба и на неговото място ще дойде друг човек", заяви Петрович.

В същото време младата надежда на Левски Божидар Краев, който се разписа в трети пореден мач за своя тим при победата с 4:0 над Верея, заяви, че колективът при "сините" е много добър.

"Това е пътят. Зад тези успехи стои здрав труд, няма друга формула. Увереността идва с победите. Продължаваме тази линия. След всяко едно отиграване, след всеки един гол. Това е много хубаво. Колективът в Левски е много сплотен", заяви талантът на "сините".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калогера

    0 0 Отговор
    Добре де, физиономията на Тонев не говори ли нещо на запалянковците на Левски, щото аз чета много работи в тая физиономия ама никоя от тях не е успех, триумф, спорт, по-скоро има вид на нещастен пръдльо,който не си взима поука от провалите ами се опитва да наложи простотията си