30 Август, 2016 09:56 1 802 5

Стоичков: Ще решим проблема в съда

  • стоичков-
  • журналист-
  • бой-
  • сватба-
  • съд-
  • обръщение

Каква е позицията на семейството на Стоичков за разразилия се скандал?

Стоичков: Ще решим проблема в съда - 1
Снимка: БТА

Най-голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков и неговото семейство излезе със съобщение относно скандала с екипа на в-к "България днес".

Легендата и роднините му са категорични, че ще решат въпроса в съда. "Не желаем повече да изместваме фокуса от прекрасното събитие и да пропагандираме тема за насилие, в която винаги ще има няколко гледни точки и различни мотиви. Въпросът от нашата страна ще се решава не по медиен, а по юридически път", се пише в обръщението.

Една от дъщерите на Стоичков – Мика, пък написа следното на профила си във Facebook: "Мария Горанова: Стоичков – хулиган, не – баща за пример!

"Защо в България, когато не си поканен някъде, не осъзнаваш, че не си желан, не си заслужил, нямаш скрупули и се самопоканваш. При това с гръм и трясък, за да не остане човек, който да не разбере каква "жертва си". Защо и масово българинът е склонен да съди и хули, вместо да прозре инсценировката, целяща да уязви мнозина. И като във всяка приказка, и в тази на Хриси и Лука имаше лоши герои... Жертвата съвсем не е удареният фотограф, жертвата е една легенда, дала много на народа ни. Нима има човек, който да не знае, че Стоичков е кибритлия, че кръвта му кипи, а темпераментът му е извънземен...именно тези му качества го превърнаха в "безсмъртен" и точно тях определени родни журналисти използваха, за да го потопят в блатото, в което те си виреят, като в рай!Е, драги ми колеги, не успяхте, защото докато вие давахте предварително режисираните си интервюта и накарахте цяла България да ви съжалява и да го обвинява, имаше едни други 300 души, сред които имах честта да бъда и аз, от позицията си на PR-иятел на семейството и тези 300 души от няколко народности видяха какъв герой е той не само на терена, но и пред олтара, до съпругата си и дъщеря си.

Той даде пример на своя зет, как ревностно трябва да брани неговото момиче от злите езици. Той не позволи нито за миг, да бъде помрачена 24-каратовата й усмивка. Всички гости дълго ще разказват на повече от 4 нации, не за хулиганството, а за бащинството.

Виждайки неканените гости, Стоичков е премерил рисковете и е видял в перспектива последиците, но никога не е поставял имиджа си пред щастието на семейството си! И сега не направи изключение, накара всеки присъстващ да се почувства специален, докато медиите го разпъваха на кръст и се радваха на "сензацията", която са създали

Защо преди три месеца, на своя юбилей, когато ни достави нещо невиждано като емоция и всеки бе добре дошъл....защо тогава нямаше "пребити", защото така ви е удобно сега! Сега, когато събитието бе изключително лично за семейството му и силно вярвам,че ти, който четеш тези редове, ще си представиш как омъжваш своята дъщеря и си готов на всичко, за да е щастлива."


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боб

    0 0 Отговор
    Само не мога да разбера, Вие Стоичкови за какви се мислите? За Богове ли....? Смешници....
  • 2 nako007

    1 0 Отговор
    Абсолютно е прав Стоичков да го нашамари онзи "джурналя". Голяма новина ще произведе. Защото за това което се случва всеки ден в Милата Родина, са си заврели микрофоните ... някъде си и само простотии могат да измислят.
  • 3 Nasko

    0 0 Отговор
    И кога Стоичков е прав - когато нашамари полицая, когато псуваше журналистите при официални интервюта, когато се скара с Кройф, Пенев и половината национален отбор, когато караше със синята лампа, когато се отказа от България и каза, че Каталуния му е родината. И да питам скъпата му щерка, защо баща и не си направи частно парти с охрана,а не дори полицията да ги пази. Или журналистите са добри, когато взимат поръчкови интервюта и му се мазнят. И по-тъпо оправдание не бях чувал - такъв му бил характера и какво да стъпваме на пръсти около него, защото е богоизбран ли. Когато нямаш възпитание, морал и интелект са такива резултатите.
  • 4 Nasko

    0 0 Отговор
    Че Стоичков е кибритлия това е известно на всички, но в случая той е прав. Член 32 от Конституцията на страната трябва да се спазва от всички независимо какви са. Журналистите са се разпасали като бесни псета и си завират гагата навсякъде. Време е да им се покажа червения картон, за да се озаптят. За жълти стотинки са готови да продадат ти майка си. Къде са прокурорите и съдиите в тази страна, които им плащаме от нашите данъци?????
  • 5 неканен

    0 0 Отговор
    Всеки бияч-жертва. Чудесно!