Last news in Fakti

17 Септември, 2016 22:38 963 0

Розберг: Чувствах се като едно цяло с колата

  • розберг-
  • едно цяло с колата-
  • гран при на сингапур-
  • полпозишън-
  • "марина бей"

Пилотът на Мерцедес ще стартира първи на "Марина Бей" в Сингапур

Нико Розберг заслуженосе добра до полпозишъна за утрешното състезание на пистата "Марина Бей" в Сингапур, което ще е и номер 200 в кариерата му. Пилотът на Мерцедес направи силна обиколка в Q3, по-силна от тази на съотборника си Люис Хамилтън, и така утре ще има най-голям шанс за победа.

"Това беше една фантастична квалификация за мен, особено в моя Гран При уикенд номер 200. Мисля, че това беше една от най-добрите обиколки в кариерата ми. Днес се чувствах едно цяло с колата, което се случва рядко. Имах възможност да натискам много и дори не успях да подобря постижението си от първото ми излизане във второто", заяви Розберг.

"И преди сме виждали, че в Сингапур полпозишънът е от значение, така че за утре съм във възможно най-добрата позиция. Знаем, че ще усетим напрежение от Даниел Рикардо, защото той стартира със суперсофт. Битката ще е трудна, но се чувствам уверен в стратегията ни", допълни Нико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА