Last news in Fakti

24 Септември, 2016 18:00 6 123 3

Севернокорейски вратар сгази лука (Видео)

  • севернокорейски-
  • вратар-
  • сгази-
  • лука-
  • видео

Куриозен гол падна на турнира от Азиатската купа по футбол

Севернокорейски вратар сгази лука (Видео) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Севернокорейски футболен вратар не успя да защити националната фланелка по най-добрия начин, допускайки куриозен гол "от врата на врата".

В мач от турнира за Азиатската купа до 16 години срещу Узбекистан младият страж позволи да бъде нелепо прехвърлен от колегата си Ясурбек Умрзаков, който изрита топката от наказателното си поле през целия терен, а тя се дотътри до отсрещната мрежа.

Вратарят на Северна Корея се опита да спре кълбото, но не успя, падайки сам цели два пъти. Това породи известни съмнения у всички, видели ситуацията, а мнозина заключиха, че е нарочно. Други пък дори се пошегуваха, че е видял портрета на лидера на страната Ким Чен-ун зад вратата и е паднал, за да му се кланя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо

    2 0 Отговор
    Следващата му професия ще е миньор.

    Коментиран от #2

  • 2 Име като гост и без име като домакин

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чичо":

    Миг невнимание - цял живот мъртъв! Това казваше навремето старшината и бе прав. Как няма да е прав, като аз съм паднал за лицеви опори :-)
  • 3 гълъбче

    0 0 Отговор
    Сега вероятно Ким Ун е поставил портрета на вратаря в кабинета си и го цели с пистолет, скърцайки със зъби и диктувайки на пресагашето си смъртната присъда за вратаря?... поне ако съдим по шутовете, които раздава на куп народ, за вратаря няма да е живот ако се прибере жив...