Last news in Fakti

26 Септември, 2016 21:07 731 0

Янев: Това, което видях в Нефтохимик, е позитивно

  • христо янев-
  • нефтохимик-
  • позитивно

Новият наставник на Нефтохимик Христо Янев сподели първите си впечатления след пристигането си в клуба. Бившият старши-треньор на ЦСКА-София обяви, че е оптимист за бъдещето на "шейховете".

"До момента всичко, което виждам в Бургас, е много позитивно. Всички в клуба - ръководство и фенове, имат огромно желание да се направи нещо значимо и положително и ми възлагат доверието, което искам. Благодаря на всички за това. Бургас е много футболен град, с традиции в този спорт.

Нищо, което срещнах тук, не ме изненада, бях подготвен, защото познавам Нефтохимик като традиционен клуб за България. Не съм врачка, за да кажа докъде можем да стигнем заедно, но се надявам да изпълним желанието на ръководството и да изградим силен отбор", каза Янев пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА