29 Септември, 2016 06:02 1 095 0

Карлос Тевес обмисля отказване от футбола

  • карлос тевес-
  • обмисля-
  • отказване-
  • футбол

Аржентинецът е раздразнен от редица фактори в местния футбол

Карлос Тевес обмисля отказване от футбола - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус Карлос Тевес може сензационно да прекрати кариерата си в края на годината.

32-годишният аржентинец, който в момента се подвизава в Бока Хуниорс е разочарован от факторите в местния футбол и обвини медиите за наказанието си от три мача.

"Наказанието ми бе дадено заради медиите, а не заради съдийската комисия. Медиите оказаха натиск и ми дадоха три мача.", сподели разгневеният Тевес пред "Фокс Спортс".

"Ако направим равенство, журналистите пишат, че Бока е в криза. Ако пък Ривър Плейт завърши наравно, пишат, че са играли добре. Наслаждавам се на играта, но не и на останалите неща, които заобикалят футбола. Мога да се откажа в края на годината, обмислям го.", допълни още футболната звезда.



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА