Last news in Fakti

28 Септември, 2016 21:55, обновена 29 Септември, 2016 12:03 3 451 1

ПСЖ спретна обрат на коварния Лудогорец

  • лудогорец-
  • псж-
  • шампионската лига

Моци изпуска важна дузпа за българите при загубата с 1:3 в София

Отборът на ПСЖ губеше с 0:1 като гост на Лудогорец, но поведени от своя таран Кавани, французите осъществиха шеметен обрат и спечелиха с 3:1 при гостуването си от втория кръг в груповата фаза на Шампиоската лига.

Натанаел откри резултата от фаул още в 15-ата минута. Гостите обаче натиснаха и изравниха чрез Матюиди девет минути преди почивката.

Втората част Кавани се развихри и реши изхода от двубоя с две свои попадения. В 55-ата минута уругваецът вкара за 1:2. ПСЖ организира контраатака, след която спечели нарушение. Ди Мария изпълни заучено положение, центрира и Кавани връхлетя, разстрелвайки с глава Владо Стоянов отблизо.

В 59-ата минута Лудогорец получих великолепен шанс да възобнови интригата в двубоя. Българите получиха право да изпълнят дузпа. Ударът на Моци от бялата точка обаче бе слаб и Ареола спаси.

Само 60 секунди по-късно Кавани вкара втория си гол, оформяйки крайното 3:1 в полза на ПСЖ.

 

Още в началите минути на срещата, която се играе на националния стадион "Васил Левски", Върджил Мисиджан демонстрира завидна техника, след което отправи точен удар, който обаче се озова в ръцете на вратаря.

Само минута по-късно, в 5-ата, гостите от Франция отвърнаха а удара. Натанаел допусна груба грешка и това отвори отлична възможност за изстрел на Кавани. Сантиметри разделиха уругваеца от първо попадение в мрежата на Владо Стоянов.

В 13-ата минута Лудогорец организира бърза атака, която разпиля отбраната на парижани, но шутът на Анисе от 18 метра премина високо над напречната врата.

Натискът на българите обаче не закъся и

В 15-ата минута орлите направиха бърза контраатака, при която в един момент трима техни футболисти се оказаха срещу един бранител на ПСЖ, но Вандерсон сбърка при последния пас.

ГОООЛ! В 16-ата минута разградчани получиха право да изпълнят пряк свободен удар пред пеналта на ПСЖ. Зад топката застана Натанаел, който не остави шанс на Ареола и откри резултата в полза на Лудогорец.

 


Natanael Goal - Ludogorets 1-0 PSG 28.09.2016 by Football--Live

В 20-ата минута ПСЖ организира опасна атака, при която Кавани стреля, но Паломино застана на пътя на топката. След гола на Лудогорец гостите установиха контрол в цетъра на терена и опитват да наложат преса върху българския шампион.

В 24-ата минута остро центриране на Вандерсон в наказателното поле на французите бе засечено от Мисиджан с глава, но Ареола улови със самочувствие.

В 29-ата минута мощен удар по земя на Лукас в далечния ъгъл минава покрай вратата на българите.

В 37-ата минута Кавани бе бутнат в наказателното поле и поиска дузпа, но съдиите е отсъдиха видяха нарушение в играта.

ГООООЛ! Резултатът е изравнен. В 40-ата минута отбраната на Лудогорец бе объркана от хитър пас на Марко Верати, който изведе Матюиди сам срещу Владо Стоянов. Френският национал не се поколеба и майсторски преодоля българския страж, изравнявайки за 1:1. При тази ситуация Лудогорец претендира за засада, но при повторението се видя, че Моци я покрива и е на една линия с халфа на парижани.

 


Blaise Matuidi Goal HD Ludogorets 1 1 PSG 28... by HdGoal

В последните 5 минути от полувремето играта се накъса и с жълти картони бяха декорирани последователно Верати и Светослав Дяков.

На почивката отборите се оттеглят при 1:1.

Втората част започна както завърши първата. Гостите от Франция владеят топката и опитват да притиснат съперника, докато Лудогорец търпеливо чака втири шанс да нанесе нов удар.

ГОООЛ! В 54-ата минута Анхел Ди Мария центрира много остро от пряк свободен удар. Ситуацията явно бе заучена, тъй като Единсон Кавани моментално спринтира, засичайки с глава във вртата на Владо Стоянов.

 


1-2 Edinson Cavani Goal HD - Ludogorets 1... by hqfootball2016

ЛУДОГОРЕЦ ИЗПУСКА ДУЗПА! В 57-ата минута имаше разбъркване в наказателното поле на ПСЖ. Марселиньо първи се добра до топката и бе съборен от Тиаго Мота, след което съдията отсъди дузпа. Моци стреля от бялата точка, но пропусна. Слабият удар на румънеца бе париран от Арелоа.

ГОООООООЛ! В 60-ата минута пропускът на нашенци бе закономерно наказан. Лукас Моура проби отдясно и намери Кавани, който с майсторско изпълнение вкара втори гол и увеличи преднината на тима си в София.

 


Edinson Cavani Goal HD Ludogorets 1 3 PSG 28... by footgoals1

В 66-ата минута само късметът спаси домакините от пореден гол. Матюиди бе забравен от защитата и само неточният му изстрел пожали българския първенец от 4-и гол.

73-а минута идва и първата смяна в лагера на Лудогорец. В игра на мястото на Мисиджан се появява Джоди Лукоки.

79-а минута и Унай Емери започва със смените. В игра се появява Гжегож Криховяк.

88-а минута Ди Мария е заменен от Икон. Вандерсон отстъпва мястото си на Кешеру в тима на "орлите". Оборотите спадат и срещата на "Васил Левски" просто се доиграва.

90+4 Последен съдийски сигнал. ПСЖ надигра Лудогорец с 3:1 във втора среща от група "A" в Лигата на богатите.

 

29' Мощен удар по земя на Лукас в далечния ъгъл, който минава покрай вратата.

Прочети още на: http://www.gol.bg/championsleague/2016-09-28/na-zhivo-ludogorets-pszh-gostite-izlizat-s-nay-dobroto
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бати

    0 0 Отговор
    Язък, можеше да се преборят за равен. Дузпата е била най-важния момент в мача, ако беше вкарал щяха да изравнят, а ПСЖ нямаше да вкарат една минута по-късно.