Last news in Fakti

30 Септември, 2016 01:02 865 0

Венгер иска две победи срещу Лудогорец

  • венгер-
  • лудогорец-
  • арсенал-
  • шампионска лига

"Бием ли българите ставаме фаворит за първото място в групата", заяви французинът

Венгер иска две победи срещу Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Победата над Базел с 2:0 продължи успешната серия на Арсенал, а мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер вече се цели в първото място в групата и за целта се надява отборът му да спечели следващите си два мача, които са срещу българския шампион Лудогорец.

"Постигнахме хубава победа, от която имахме нужда. Съжалявам единствено, че не вкарахме повече голове, но съм радостен от красивия футбол, който демонстрирахме. Сега ни чакат два мача срещу Лудогорец. Ако ги спечелим, първото място в групата ще зависи от двубоя ни с ПСЖ. Още нищо не сме постигнали и трябва да работим за изчистване на слабостите си", заяви Венгер. 

Французинът категорично отрече спекулациите, че може да е следващият селекционер на Англия след оставката на Сам Алърдайс. "Изцяло съм съсредоточен върху работата си в Арсенал. Винаги е било така и така ще бъде", лаконичен беше Венгер. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА