29 Септември, 2016 12:57 1 639 0

Кличко и Джошуа се договориха за мач

  • кличко-
  • джошуа-
  • мач-
  • бокс-
  • титла

Двете страни вече са постигнали договорка по финансовите параметри около двубоя

Кличко и Джошуа се договориха за мач - 1
Снимка: БТА/АР

Уникален сблъсък при най-тежките в световния бокс е на път да открадне цялото внимание на феновете на този спорт по цялата планета. Световният шампион, версия IBF, Антъни Джошуа (Великобритания) ще може да се качи на ринга срещу украинеца Владимир Кличко на 26-и ноември в Манчестър, съобщава boxing-mma.com.

След като пропадна реванша между Кличко и британеца Тайсън Фюри, от екипа на украинеца са започнали организация на мач с Джошуа. Според информацията мениджърът на Кличко Бернд Бьонте е заявил, че двете страни вече са постигнали договорка по финансовите параметри около мача, като сега всичко зависи от боксовите организации.

"Промоутърът на Антъни Джошуа и аз вече се договорихме по финансовите въпроси. Сега още малко зависи от боксовите организации, но ние искаме този мач да се състои", съобщи Бьонте.

ТВ-партньорите на боксьорите - Sky Sports във Великобритания и RTL в Германия също са проявили сериозен интерес към евентуалния мач. От екипа на Джошуа дори вече са запазили зала "Манчестър Арена" за 26-и ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА