Last news in Fakti

29 Септември, 2016 16:29 780 0

Динамо Загреб представи Ивайло Петев

  • петев-
  • динамо загреб-
  • представяне-
  • треньор

"Винаги съм искал да работя в толкова голям клуб", каза бившият селекционер на България

Динамо Загреб представи Ивайло Петев - 1
Снимка: БТА

Бившият селекционер на България Ивайло Петев беше официално представен като треньор на Динамо (Загреб). Родният специалист заменя на поста Златко Кранчар, който беше освободен преди десетина дни заради слаби резултати. 

"Щастлив съм, че вече съм част от Динамо (Загреб). Винаги съм искал да работя в толкова голям клуб. Лично мое беше решението да дойда тук. На 100% исках това. Ще се опитам да изградя силен отбор, но за да стане това, ни предстои много работа. Осъзнавам, че няма да е лесно, но съм убеден, че Динамо ще заеме мястото, което му отива. Искам отборът ми да играе красив футбол. Проблемите, които съм видял? Не е коректно да коментирам работата на предшествениците ми."

"Искам да поздравя и страхотните фенове. Създадоха уникална атмосфера срещу Ювентус. Дано всеки път подкрепят така отбора".

Относно предстоящия мач с Хайдук, Петев заяви: "Имам няколко дни да се запозная с Хайдук. Ще направим всичко, за да се подготвим добре. Трябва да дадем 100% от себе си, за да имаме успех".

Във временното класиране в хърватското първенство Динамо се намира на 3-а позиция с 22 точки. Столичани за на 4 пункта от лидера Риека.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА