Last news in Fakti

29 Септември, 2016 23:01 632 0

Цмоки пак препъна Рилски спортист за Шампионската лига

  • цмоки-
  • рилски спортист-
  • шампионската лига

Отборът на Рилски спортист загуби и при гостуването си на Цмоки (Минск), този път с 64:74.

Така след домакинското поражение с 58:72 носителите на Купата на България отпаднаха в квалификационната фаза на баскетболната Шампионска лига и ще трябва да се задоволят с участие с участие в турнира за Купата на ФИБА Европа.

Надеждата за по-добро българско представяне в тази надпревара остава свързана с Лукойл Академик. Шампионите стартират във втория кръг на пресявките.

Рилски от своя страна ще играе с косовския Сигал (Прищина), руския Енисей (Красноярск) и турския Буюкчекмедже (Истанбул) в група H на Купата на ФИБА Европа.

Бившият играч на Рилецо Джъстин Грей се отличи с 19 точки за Цмоки, а нито един от съотборниците му не премина границата от 10 точки.

За втори пореден двубой за българския тим най-добър бе най-опитният в състава - Йордан Бозов. Този път 37-годишният гард се отличи със 17 точки, 6 борби и 3 асистенции, докато Ненад Делич вкара 12 точки и направи 6 завършващи паса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА