Last news in Fakti

29 Септември, 2016 23:19 782 0

Реал (М) ще прекъсва серията от ремита срещу Ейбар

  • реал (м)-
  • ейбар-
  • зинедин зидан

Зидан уверен, че еврошампионите отново ще почнат да бият наред

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че тимът му трябва да се върне на победния път след трите поредни равенства във всички турнири.

В неделя "кралският клуб" приема Ейбар на своя "Сантяго Бернабеу", в опит да избегне трета грешна стъпка в първенството след тези с Виляреал у дома и като гост на Лас Палмас.

"В мача с Борусия ни липсваше още един гол, защото когато водиш само с един, винаги може нещо да се обърка", заяви Зидан пред клубния сайт. "В момента се намираме в лоша серия, но продължаваме да се борим. Така е във футбола. Ще продължим да работим здраво, за да се върнем на победния път", каза французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА