1 Октомври, 2016 06:00 908 0

Англия иска германец за треньор

  • рангник-
  • лайпциг-
  • фа-
  • селекционер-
  • англия

ФА се е спряла на Ралф Рангник за заместник на Сам Алърдайс

Англия иска германец за треньор - 1
Снимка: БТА/АР

Футболната асоциация на Англия започна да набира кандидати за поста селекционер на националния отбор. Според „Скай Спортс”, ФА иска да проведе разговори с Ралф Рангник, който в момента е спортен директор на новака в Бундеслигата на Германия РБ Лайпциг. Вече са били водени такива още преди назначаването на Сам Алърдайс.

Рангник е работил в Шалке, Хофенхайм и Хановер. С „кралскосините” той постига едни от най-големите успехи в своята кариера, като класира отбора на второ място в Бундеслигата и достига полуфиналите на Шампионската лига.

58-годишният специалист беше и един от кандидатите за селекционер на Белгия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА