30 Септември, 2016 19:24, обновена 30 Септември, 2016 19:41 1 065 0

Пирин обърна Локо (Пд) в драма на "Лаута"

  • пирин-
  • локо (пд)-
  • локомотив (пловдив)-
  • драма-
  • лаута

Гостите от Благоевград надделяха с 3:2

Пирин обърна Локо (Пд) в драма на "Лаута" - 1
Снимка: Facebook, ОФК Пирин

Локомотив (Пловдив) отстъпи драматично с 2:3 на Пирин като домакин в първа среща от деветия кръг на Първа лига.

Зрителите на "Лаута" не видяха попадения през първата част, но за сметка на това станаха свидетел на зрелище през второто полувреме. Димо Бакалов изведе "смърфовете" напред в 51-ата минута след разбъркване в отбраната на гостите. Радостта на пловдивчани обаче трая кратко, защото Даниел Младенов изравни три минути по-късно. Той беше изведен сам срещу стража Ел Харуби и не сбърка за 1:1.

Локомотив тръгна да търси победно попадение, но вместо това "оголи" защитата си, от което се възползва Станислав Костов. нападателят на Пирин вкара втори гол за "орлетата" в 74-ата минута, обръщайки мача. Все пак възпитаниците на Илиан Илиев изравниха резултата на свой ред в 85-ата, когато точен с глава бе Мартин Райнов. Последната дума обаче имаше отбора на Пирин. Благоевградчани "попариха" съперника си с втори гол на Даниел Младенов в 90-ата минута, грабвайки трите точки.

Така Пирин продължава успешното си представяне в родния шампионат в последните седмици. Момчетата на Стефан Генов са с три победи в последните си четири срещи, а вече са и на шеста позиция с актив от 13 точки. Локомотив пък се смъкна на 9-о място с 12 пункта. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА