1 Октомври, 2016 11:59 1 162 1

Флорентино Перес недоволен от Зидан

  • зидан-
  • перес-
  • реал мадрид-
  • резултати

Напрежението на "Бернабеу" продължава да расте

Флорентино Перес недоволен от Зидан - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Флорентино Перес е недоволен от последните резултати на отбора.

Според Sport.es строителният предприемач е поискал обяснение от треньора Зинедин Зидан заради трите последователни равенства. Двамата са провели дълъг разговор, в който френската легенда, който изведе "белите" до Единадесетата, също заявил, че играта на тима не му се нрави.

В последните си срещи Реал направи 1:1 с Виляреал и дума и 2:2 при визитата си на Лас Палмас в Примера дивисион, както и 2:2 с Борусия Дортмунд в Шампионска лига. "Белият балет" не е попадал в такава серия от десет години, което увеличи напрежението на "Бернабеу".

Освен това голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо си позволи да напсува Зизу заради смяната си в Гран Канария Палмас, а след това е поискал от Перес треньорът да бъде сменен, защото "отборът не върви в правилната посока".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.