Last news in Fakti

5 Октомври, 2016 04:46 1 079 0

Хамилтън вярва, че ще триумфира във Формула 1

  • хамилтън-
  • формула 1-
  • триумф-
  • mercedes

Британецът е убеден, че има сили да излезе пред Нико Розберг до края на шампионата

Хамилтън вярва, че ще триумфира във Формула 1 - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е убеден, че ще спечели шампионата във Формула 1. Това сподели самият той, цитиран от "Гардиън". В последното състезание за Гран при на Малайзия британецът показа значително превъзходство над останалите пилоти, включително и срещу съотборника си и най-голям съперник за титлата Нико Розберг, но проблеми с двигателя го извадиха от състезанието.

Хамилтън заслужаваше да спечели на "Сепанг", но двигателят му гръмна 15 обиколки преди края на надпреварата и той отпадна безславно. Първоначално пилотът се ядоса на тима си Mercedes, заявявайки, че "нещо или някой не иска" той да спечели, но в последствие призна, че може да е случайност.

"Забравяте, че съм световен шампион. Всичко ще бъде наред, ако вярвам в успеха си. В оставащите пет състезания ще правя всичко, което досега.", сподели Хамилтън, надяващ се това да е достатъчно да му донесе нова титла при най-бързите мъже на планетата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА