Last news in Fakti

6 Октомври, 2016 05:15 785 0

Косчелни: Венгер ме направи мъж

  • косчелни-
  • венгер-
  • арсенал

"Искам да му се отплатя за доверието", коментира защитникът

Косчелни: Венгер ме направи мъж - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Арсенал Лоран Косчелни не скри огромното си възхищение към мениджъра на тима Арсен Венгер. Френският национал не е забравил как специалистът му гласува доверие и го привлече на стадион "Емиратс" от Лориен през 2010 година.

"Той е човекът, който ми даде шанс да заиграя за голям клуб. Венгер пое риск със закупуването ми от малък отбор. Негова е заслугата да се развия като играч и мъж", коментира Косчелни пред Goal.com.

"Смятам, че постоянно се опитвам да доказвам, че той не е сбъркал с моя трансфер и че е имал право да ми се довери. Искам да му се отплатя. Но не съм единственият, има и други като мен. Венгер върши страхотна работа в Арсенал", добави бранителят.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА