Last news in Fakti

8 Октомври, 2016 06:00 991 0

Прогноза на деня: Словения - Словакия

  • словения-
  • словакия-
  • прогноза на деня-
  • квалификация
Прогноза на деня: Словения - Словакия - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от квалификациите за световно първенство между тимовете на Словения и Словакия.

Домакините стартираха с равенство 2:2 с Литва в група "F" на квалификациите за световно първенство. Словенците се борят за второто място в групата, но нямат победа от 23-ти март 2016-та година, когато победиха Македония с 1:0 в контрола.

Словакия, от своя страна, също не започна по най-добрия начин квалификационния цикъл. Словаците загубиха от Англия с минималното 1:0, но показаха добра игра.

В мачовете помежду си Словения е спечелила и двата си мача срещу Словакия.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е 2 (Словакия да победи). Коефициентът за този знак е около 3.3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА