8 Октомври, 2016 20:55, обновена 8 Октомври, 2016 20:56 1 446 1

Левски отстъпи на Галатасарай в приятелска среща

  • левски-
  • галатасарай-
  • контрола-
  • приятелска среща

"Сините" загубиха от турския гранд с 0:2

Левски отстъпи на Галатасарай в приятелска среща - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Левски загуби с 0:2 от Галатасарай в приятелска среща, играна на стадион "Георги Аспарухов". Мачът бе подготвителен за "сините" преди дългоочаквания сблъсък с ЦСКА на 15 октомври.

Турският гранд откри резултата още в 11-ата минута на двубоя, при първата си по-опасна атака. Подолски намери Жозе Пескейра, който останал "очи в очи" със стража на "сините" не сбърка. В 35-ата минута на мача бе и най-чистото положение в мача за Левски, но Галин Иванов пропусна сам срещу вратаря на гостите от Истанбул, стреляйки право в него.

В средата на втората част Галатасарай удвои аванса си чрез Хамит Алтънтоп, чийто диагонален изстрел рикошира в защитник на Левски, топката "излъга" Иван Чворович и влетя в мрежата. През останалата част от и двата тима имаха по още няколко добри шанса за гол, но резултатът остана непроменен.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХайХой

    0 0 Отговор
    С вазелин или без са дали задника?! Бе то че е ясно... що ли питам. Цялата ни работа е такава след като тиква, физкулт-урник и партийна секлецарка ни управляват!