Last news in Fakti

9 Октомври, 2016 09:27 1 172 3

Джони Велинов: ЦСКА-София не е Литекс

  • велинов-
  • цска-софия-
  • литекс-
  • левски

Бившият вратар се заяде с вицешампионите от Левски преди дербито идната седмица

Джони Велинов: ЦСКА-София не е Литекс - 1
Снимка: БТА

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов коментира предстоящия мач на "червените" срещу вицешампионите от Левски от 10-ия кръг на Първа професионална лига. Седмица преди двубоя на 15 октомври на националния стадион "Васил Левски" напрежението започва да се покачва. Вчера и двата тима изиграха контроли с чужди съперници. ЦСКА-София победи македонския Пелистер с 4:0, а Левски загуби от турския колос Галатасарай с 0:2.

"ЦСКА ми се вижда по-подготвен за дербито. Не просто ще имаме шанс, а ще бъдем по-силният отбор и ще победим. Може и с половин гол, но ще победим. Не знам какви ГМО-та и Литекс им се привиждат в Левски, като им предстои да играят с ЦСКА".

"Литекс може да им се падне за Купата. Да си гледат работата, а не да коментират такива неща. Ще победим и ще си припомнят колко пъти поред паднаха от ЦСКА", каза Велинов, който от понеделник започва работа като главен скаут в школата и се ангажира да доведе най-добрите деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ранко

    0 0 Отговор
    Да ,бе.Не било Литекс.Велинов и ти вече взе парата от Литекс,и започна да пееш друга песен..Нима в този отбор игра някога???Оня велик отбор пак ще се съвземе...Тогава ще ви е срам че го предадохте..Но мазниците нямат чест...Правете сверки на мафиота Ганчевв.Само ЦСКА-1948..
  • 2 Георги

    0 0 Отговор
    Прав е. цска не е литекс. Литекс се преименува на цска-София.
  • 3 3395

    0 0 Отговор
    цска минус София = Литекс