10 Октомври, 2016 06:00 1 114 0

Прогноза на деня: Холандия - Франция

  • холандия-
  • франция-
  • прогноза на деня-
  • квалификация
Прогноза на деня: Холандия - Франция - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от квалификациите за световно първенство между тимовете на Холандия и Франция.

Домакините стартираха с равенство 1:1 с Швеция в група "А" на квалификациите за световно първенство. Във втория си мач от групата "лалетата" успяха да победят Беларус с 4:1 и имат актив от 4 точки.

Франция, от своя страна, също започна колебливо и завърши 0:0 с Беларус в първата си среща. След това обаче, "петлите" надиграха България с 4:1 и по този начин и те събраха 4 точки.

Двата тима са основните фаворити в тази група и двубоят между тях ще се окаже изключително важен за първото място. В мачовете помежду си Холандия и Франция са си разменили по две победи.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е Х (равенство). Коефициентът за този знак е около 3.3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА