10 Октомври, 2016 11:26 1 340 0

Пак ограбиха Ромарио

  • ромарио-
  • обир-
  • грабеж-
  • взлом-
  • вила

Полицията хвана крадците на автобусна спирка

Пак ограбиха Ромарио - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион с Бразилия за 1994 година Ромарио за пореден път стана жертва на взлом. Този път е имало и кражба. Къщата на легендарния бразилец в Лаго Сул е била обрана, но полицията е реагирала бързо на сигнала на алармената инсталация.

На близка автобусна спирка са задържани един пълнолетен и шестима непълнолетни. В тях са намерени къси панталони, бейзболни шапки, лаптоп, слушалки, запалка, бутилка с водка и две фланелки. Едната от тях е била на Барселона от времето, в което Ромарио беше съотборник на Христо Стоичков в испанския гранд. Единият от крадците дори е бил облякъл фланелката на каталунците.

За трети път в последната една година вилата на Ромарио в Лаго Сул е обект на проникване. През миналия октомври двама души влязоха в имота и обясниха пред полицията, че са искали просто да поплуват в басейна. През февруари тази година при друго влизане с взлом 17-годишен бразилец беше задържан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА