10 Октомври, 2016 16:27 1 041 0

Реал и ПСЖ предлагали огромен бонус на Неймар

  • неймар-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • бонус-
  • барселона

Бразилецът щял да прибере 40 милиона евро при подписването с един от двата тима

Реал и ПСЖ предлагали огромен бонус на Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

През лятото европейският клубен шампион Реал Мадрид и ПСЖ са направили всичко по силите си да привлекат бразилската звезда на Барселона Неймар.

Клубовете бяха готови да платят освобождаващата клауза на стрелеца от 190 милиона евро и му предлагаха 5-годишни договори. Според тях Неймар е щял да взима годишна заплата от 32 млн. евро след данъци на "Сантяго Бернабеу" и 40 млн. евро в Париж.

Това обаче далеч не е всичко. Според El Mundo Deportivo Реал и ПСЖ са били готови да дадат и бонус от 40 млн. евро на нападателя при сключването на споразумението. В допълнение от ПСЖ са обещали и 30% дял от хотелска верига, която е щяла да носи името на Неймар.

Манчестър Юнайтед също искаше да вземе аса на Барса, но в крайна сметка той реши да остане на "Камп Ноу" и поднови договора си със "скромната" годишна заплата от 16 млн. евро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА