10 Октомври, 2016 20:29 946 1

Попето: Само страхът ни спира

  • ивелин попов-
  • българия-
  • швеция

Родният национал Ивелин Попов смята, че България може да играе и по-атакуващо срещу Швеция тази вечер, но за да стане това, то те трябва да подходят без страх при владеенето на топката.

„Показали сме, че можем да играем с топката, стига само да не се страхуваме и да поемаме повече отговорност, малко риск, когато се налага, да преодоляваме съперника един на един”, посочи Попето тайната на успеха пред БНТ.

Попов не скри, че настроението в отбора не е много приповдигнато след загубата с 1:4 от Франция в петък, но сега тимът е готов да играе по-силно.

„Горе-долу се възстановихме от тежкия двубой срещу Франция. Не мога да кажа, че настроението е супер, но се видя, че направихме и някои хубави неща и според мен правилната посока е да подобряваме хубавите неща и да не повтаряме грешките”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исая

    0 0 Отговор
    Прогноза за мача - 0:2