Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 15:55 1 357 0

Венци Стефанов: Готвят Баташко клане на Славия

  • стефанов-
  • славия-
  • нефтохимик-
  • михайлов-
  • национален отбор

"Ще говоря с Боби Михайлов, не се търпи вече", скочи босът

Венци Стефанов: Готвят Баташко клане на Славия - 1
Снимка: БТА

В Бургас всичко е мобилизирано да ни мачка, изригна босът на Славия Венци Стефанов.

"Ангажирали са съдии, делегати, не знам си какво още. Готвят ни Баташко клане. Ще спасяват Нефтохимик. Просто не е истина", допълни президентът на "белите" пред "Стандарт". Мачът между "шейховете" и Славия е в събота от 20:00 часа.

"Ще говоря с Боби Михайлов за това. Просто не се търпи вече", беснееше още шефът на "белите", който твърди, че знае това от сигурни източници. Иначе Стефанов допълни, че Славия няма да взима нови футболисти поне до Нова година.

"Контузиите ни преследват. Ивайло Димитров е аут, Сашо Бранеков, а сега и Стефан Велков. Ще играем с двама 17-годишни централни защитници. Те със сигурност не са готови да издържат на всичкото напрежение във всеки мач. Но ще са калят. Това е пътя. Няма да взимаме защитници. Поне до Нова година сме приключили със селекцията", добави още Стефанов. И допълни, че все още се чакат средства за слагането на осветление на стадион "Славия". "Надявам се нещата да тръгнат скоро", заяви още той.

Относно националния отбор Венци допълни, че нещата ще се получат, но просто трябва да се викат млади футболисти. "Най-много ме е яд, че вече няма правило за младоци в българския футбол. За мен това е правилният път", завърши Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА