11 Октомври, 2016 18:59 661 0

Волейболната лига се бори за увеличаване на бюджета

  • евгени иванов-
  • бюджет-
  • суперлига-
  • волейболна лига

Евгени Иванов е оптимист за бъдещето на волейболното ни първенство

Волейболната лига се бори за увеличаване на бюджета - 1
Снимка: Българска федерация по волейбол

Да бъде увеличен бюджата на Националната волейболна лига е основната цел пред директора Евгени Иванов, съобщиха от волейболната ни федерация. Желанието му е да бъде постигнат ръст с около 30% за предстоящата година, като се работи активно в тази насока.

В предишните три години за маркетинга на мъжкото волейболно първенство се грижеше Валентин Михов, но той вече няма да е отговорен за процеса. Под неговото ръководство бюджетът беше около 220 хил. лева.

Водят се преговори със спонсори, като Евгени Иванов е оптимистично настроен за постигането на целите, макар до началото на сезона да остават две седмици.

"Средствата трябва да бъдат осигурени от спонсори и от договора с телевизията, която ще излъчва срещите. Движим се в правилната посока. Целта ни е да правим нещата с дългосрочна стратегия, а не на парче. Искаме да създадем продукт, който да е интересен за зрителите", добави Евгени Иванов.

Суперлигата най-вероятно ще има нов генерален спонсор за новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА