Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 09:35 637 0

Пиронкова напусна турнира в Линц

  • пиронкова-
  • бек-
  • тенис-
  • загуба

Аника Бек разби българката

Пиронкова напусна турнира в Линц - 1
Снимка: БТА/АР

Първата ракета на българския женски тенис Цветана Пиронкова отпадна още в първия кръг на турнира в Линц, Австрия, след загуба с 0:6, 4:6 от 53-ата в света германка Аника Бек. Преди срещата букмейкърите даваха равни шансове на двете тенисистки, но въпреки това пловдивчанката изобщо не успя да се противопостави на своята противничка.

Пиронкова загуби на 0 първия сет, след като го изигра по безобразно слаб начин и инкасира три пробива - в първия, третия и петия гейм. Освен това спечели едва 5 точки за целия сет, което е кошмарен показател.

Втората част бе изпъстрена с пробиви. Бек проби в първия гейм, но последва моментален рибрейк. Германката обаче стигна отново до пробив аванс в третия гейм, а след това го затвърди за 3:1 гейма преднина в своя полза. Пиронкова обаче върна пробива за 3:3, а след това двете си размениха по още един бърз пробив преди резултатът да стане 4:4. Германката проби на нула нашето момиче за 5:4, а след това си взе и подаването на нула, за да спечели срещата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА