12 Октомври, 2016 09:57 833 0

Аржентина се изложи у дома

  • аржентина-
  • парагвай-
  • агуеро-
  • дузпа

Серхио Агуеро с поредна пропусната дузпа през този сезон

Аржентина се изложи у дома - 1
Снимка: БТА/АР

Аржентина без Лионел Меси падна у дома с 0:1 от Парагвай в световна квалификация, след която положението на гаучосите се усложни. Единственото попадение реализира Дерлис Гонзалез в 18-ата минута.

Анхел Ди Мария нацели гредата през първото полувреме, а попадение на Маркос Рохо беше отменено заради спорна засада след почивката. 

В големия грешник за домакините се превърна Серхио Агуеро, който профука дузпа в началото на второто полувреме, показвайки, че има проблеми с наказателните удари през този сезон. Дузпата беше изработена от Гонсало Игуаин, чийто удар с глава попадна в ръцете на Пауло да Силва, но вратарят на гостите Вилар спаси удара на Кун от бялата точка.

Аржентина продължи да доминира, но футболистите на Едгардо Бауса стреляха неточно, или бяха отказвани от вратаря на противника. Така гаучосите са пети с 16 точки, а Парагвай е шести с 15 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА