Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 10:27 716 0

Бразилия взе своето срещу Венецуела

  • бразилия-
  • венецуела-
  • жезус-
  • вилиан

Габриел Жезус и Вилиан се разписаха за успеха с 2:0

Бразилия победи Венецуела с 2:0 като гост в световна квалификация и след равенството на Уругвай в Колумбия (2:2) излезе на върха в класирането на зона Южна Америка с 21 точки. Габриел Жезус откри резултата още в осмата минута след грешка на вратаря Дани Ернандес, а осем минути след подновяването на играта Вилиан оформи крайния резултат след центриране на Ренато Аугусто. 

Мачът ще се запомни с проблем с осветлението четвърт час преди края на срещата, която беше прекъсната за кратко. В редиците на Селесао липсваше наказаният Неймар, а Тиаго Силва остана на резервната скамейка.

Венецуела също имаше своите шансове, но не ги използва и остана на дъното на класирането със скромния актив от едва две точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА