Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 11:28 785 0

Саутгейт: Наследих истинска бъркотия

  • саутгейт-
  • англия-
  • бъркотия-
  • словения

"Теренът на словенците не бе от най-добрите", оправда се специалистът

Саутгейт: Наследих истинска бъркотия - 1
Снимка: БТА/АР

Временният селекционер на Англия Гарет Саутгейт логично не бе особено доволен, след като страната едва не загуби визитата си на Словения и в крайна сметка врътна само реми 0:0. Той призна, че е наследил истинска бъркотия и в крайна сметка изрази съжалението си, че "трите лъва" не са спечелили 6 точки от последните 2 срещи и не са вкарали повече голове.

"Искам да благодаря на играчите за подкрепата, която ми оказват, но в момента, в националния тим цари истинска бъркотия, ако трябва да бъдем честни. Моето желание бе да спечелим 6 точки от последните две срещи, а също така и да вкараме повече голове. За съжаление това не се случи. Вървим обаче по пътя към целта ни, която е класиране на Световното", обяви той на пресконференцията след мача.

"Определено можехме да играем много по-добре срещу словенците. Не можем обаче да не отбележим, че теренът на противника не бе особено лек, а това също даде своето отражение". 

"Имахме няколко добри възможности, които в друг случай нашите нападатели биха реализирали с лекота. Признавам, че Харт направи голям мач и на практика ни спаси от загуба".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА