12 Октомври, 2016 12:56 741 1

Хубчев: Допуснахме много елементарни грешки

  • хубчев-
  • футболисти-
  • грешки-
  • национален отбор-
  • българия-
  • квалификации

"100% стоях зад футболистите", заяви националният селекционер

Хубчев: Допуснахме много елементарни грешки - 1
Снимка: БТА

Селекционерът на България Петър Хубчев призна при пристигането на националния отбор в София, че не е доволен от допускането на много грешки при загубите с 1:4 от Франция и 0:3 от Швеция в квалификациите за Мондиал 2018.

"Футболът е игра на грешки, проблемът е, че бяха твърде елементарни и бяха твърде много. Това, което искам най-много е да изчистим точно тези индивидуални грешки. Иначе тактически и двата мача започнаха добре, но не успяхме да издържим. Едва ли ще кажа нещо ново, като кажа, че Франция е много силен отбор и в момента не можем да се сравняваме с тях", каза Хубчев.

"100% стоях зад футболистите. Говорих с всеки от тях и те разбраха за какво става въпрос. Следващите ни ходове ще покажат с какво впечатление сме останали от всеки от тях. Вчерашният мач ни дава малко по-голяма надежда. Надявам се въпреки тези резултати, да погледнем малко по-позитивно. Тактически стояхме по-добре в сравнение с мача с Франция. Останах с убеждение, че момчетата разбраха за какво става въпрос. Явно трябва да им се напомня и че трябва да има себераздаване", допълни селекционерът.

"Промени ще има. Не бих ги нарекъл кардинални, но ще има. В много малка степен видях да има отбор. Има възходяща линия, но тя е много малка. Не съжалявам, че поех националния отбор нито за секунда", каза още Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    САМО ИЗЛАГАТЕ БЪЛГПРИЯ !!! НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС НЕГОДНИЦИ , ТРАГЕДИИ !