Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 15:57 1 266 0

Джо Харт защити Уейн Рууни

  • рууни-
  • харт-
  • словения-
  • англия

"Той е нашият лидер", заяви стражът на Англия

Джо Харт защити Уейн Рууни - 1
Снимка: БТА/АР

Героят за Англия срещу Словения Джо Харт подкрепи капитана на отбора Уейн Рууни, който бе оставен извън титулярния състав за снощния мач заради слаба форма.

"Той е нашият лидер", обяви стражът на Торино, цитиран от "Скай Спортс".

"Винаги, когато е на терена, Уейн ни води. Все пак това е капитанът на Англия. Хендерсън се справи доста добре на неговото място като такъв, но и Рууни му помогна преди това. Има много играчи в отбора, които заслужават да играят повече, но всичко това опира до селекционера. В крайна сметка той решава нещата", добави той.

"Дали сме доволни от ремито? Честно казано можехме и да загубим, но по-скоро щяхме да се радваме, ако бяхме дошли тук и бяхме спечелили трите точки. Определено не сме толкова доволни от това равенство. Словения изигра много добър мач и трябва да им отдадем заслуженото. Честно казано си мисля, че направихме достатъчно, за да спечелим този мач, но просто нямахме късмет".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА