Last news in Fakti

13 Октомври, 2016 08:56, обновена 13 Октомври, 2016 09:10 2 157 3

Тайсън Фюри се отказа от титлите си

  • тайсън фюри-
  • отказа-
  • титли-
  • бокс-
  • кокаин-
  • депресия

Британецът ще бори депресията си

Тайсън Фюри се отказа от титлите си - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион по бокс в тежка категория се отказа доброволно от титлите си на WBO, WBA и IBO, потвърди британското издание Би Би Си. "Циганския крал " завоюва поясите с победа над Владимир Кличко през месец ноември миналата година, но сега ги освобождава, тъй като ще започне "медицинско лечение и възстановяване" от депресията, в която се намира.

Фюри отложи два пъти мачовете с украинеца за защита на титлите си, а при скорошен допинг тест даде и положителен резултат за употреба на кокаин. След това самият той сподели, че е прибягнал до наркотичното вещество именно за да бори депресията.

"Предстои ми още едно житейско изпитание, с което ще се преборя, както сторих и с Владимир Кличко. Титлите се печелят и губят на ринга, но този път не мога да ги защитавам. Взех много трудно емоционално решение.", сподели 28-годишният британец.

Неговият чичо и треньор Питър Фюри пък заяви, че "Тайсън ще се завърне по-силен от преди" и "ще завоюва това, което му принадлежи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бидона

    1 0 Отговор
    Той е пич а не гейша като Кличко!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кокер

    0 0 Отговор
    Да тоя се гаври с Кличко и със всичко яко!
    И поне го смаза подигравателно и поне е млад все още и може да ги мачка и след няколко години. Може да се ебава и сега - тоя е непредвидим :)... искам да го видя срещу Кобрата сигурно ще е интересен мач, жалко че нямам парите да го организирам !!! Иначе продължаваме напред с нашия - дано се докопа до Кличко пак, да гледаме продължението на нокаут - а...