Last news in Fakti

13 Октомври, 2016 11:19 813 0

Кафу удължил договора си с Лудогорец

  • джонатан кафу-
  • договор-
  • лудогорец

Разградчани правят всичко по силите си, за да задържат бразилската звезда

Кафу удължил договора си с Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Лудого­рец Джонатан Кафу е удъл­жил договора си с разградчани, информира вестник "Тема Спорт". Предишното споразуме­ние на играча с клуба бе до ля­тото на 2018 година. От ръ­ководството на шампиони­те обаче не коментират до­кога е срокът на новия кон­тракт, но е факт, че голмай­сторът се е съгласил да се обвърже с орлите за следва­щите няколко години, тъй като се чувства добре в Раз­град. Със сигурност е било за­вишено и месечното му въ­знаграждение.

Джонатан Кафу е роден на 10 юли 1991 година, висок е 173 сантиметра. Той при­стигна в Разград от бразил­ския гранд Сао Паоло, където не успя да се наложи. Според чуждестранните сайтове Лу­догорец е платил за 60% от правата му 2,2 милиона евро през лятото на 2015 година. През миналата кампания Джонатан изигра 22 мача за тима в елита, в които реали­зира 7 гола и направи три асистенции. Два пъти бе пра­щан и в дубъла - записа две срещи във втория ни ешелон.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА