Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 16:57 690 0

Венгер: Негативизмът на феновете е вирус

  • венгер-
  • вирус-
  • негативизъм-
  • фенове-
  • арсенал

Французинът смята, че подобно нещо се лекува много трудно

Венгер: Негативизмът на феновете е вирус - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че загубата от Суонзи с 1:2 миналия сезон е довела до край на надеждите за титлата във Висшата лига на „топчиите” и е породила огромен негативизъм у феновете, който се е превърнал във "вирус".

"Негативизмът сред феновете се разпространява много бързо. Той е вирус, който се лекува доста трудно. Вярвам обаче, че в момента феновете са положително настроени. Трябва да продължим да си вършим работата", каза 66-годишният специалист.

Самият Венгер понесе множество критики от привържениците на "артилеристите", след като тимът му завърши на второ място във Висшата лига, на 10 точки зад миналогодишния шампион Лестър.
Днес Арсенал отново ще се опита да подчини "лебедите" на стадион „Емирейтс“. 

"Топчиите" са в серия от пет поредни победи във всички турнири и са трети в английското първенство с актив от 16 точки, само на две зад лидера Манчестър Сити, а в сряда приемат Лудогорец в мач от груповата фаза на Шампионската лига.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА