Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 18:08 915 0

Рома удари Наполи

  • рома-
  • наполи-
  • джеко-
  • салах-
  • кулибали

"Римските вълци" постигнаха успех с 3:1 при визитата си

Рома удари Наполи - 1
Снимка: БТА/АР

Рома постигна изненадваща победа с 3:1 при визитата си на Наполи, на "Сан Паоло", в дербито от 8-ия кръг на италианската Серия "А". Домакините бяха без новата си звезда Милик за днешната среща, тъй като полякът се контузи тежко, а на неговото място на върха, на атаката, застана Габиадини.

"Партенопеите" обаче изобщо не впечатлиха в офанзивен план и в крайна сметка допуснаха второ поредно поражение в елита. Джеко вкара два гола за гостите в 43-ата и 53-ата минути, а още едно попадение наниза Салах в 86-ата минута.

Почетното попадение за домакините пък бе дело на Кулибали в 58-ата минута.

След този мач домакините Наполи е 3-и с 14 точки, докато "джалоросите" се изкачиха на втората позиция и имат 16 пункта в актива си, като са само на 2 точки от лидера Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА