Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 20:57 1 121 4

Ники Михайлов пак пусна три гола в Турция

  • михайлов-
  • мерсин-
  • алтънорду

Мерсин с четвърто поражение за седем мача в Турция

Ники Михайлов пак пусна три гола в Турция - 1
Снимка: БТА/АР

Продължава неубедителното представяне на Мерсин в шампионата на Турция. Тимът на Николай Михайлов записа четвърта загуба в двубой от седмия кръг на първенството, след като загуби с 1:3 от Алтънорду.

Михайлов за втори път допуска по три гола във вратата си, след като в миналия кръг тимът му отстъпи с 0:3 като домакин на Газиантеп ББ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чомби

    0 0 Отговор
    Абе той се превърна в антивратар, вместо да пази вкарва голове
    :-)))
  • 2 фЙешън

    0 0 Отговор
    А той още занимава ли се още с футбол не, че някога го е правил де. Сега нали вече е в модния бизнес манекенка го раздава нещо представителка на модна марка ;)
  • 3 Чомби

    0 0 Отговор
    Но и самото заглавие е написано по един паметен за "ники" начин, може би ако не беше простак и кубе щеше да мине незабелязан като виновник за провала, ама тези две му качествах - грозотията на кубето - толкова на мода в БГ и дозата простотия - също запазена марка на днешна София го правят особено голям тъпанар
    :-))))
  • 4 Чомби

    0 0 Отговор
    Някак си кубетата днес умират да се изтъкват и показват, дори в студ, лед и пек ходят без шапки, винаги се хилят тарикатски и просташки, а иначе в историята кубето е било символ на нещастие, несгода, несполука, не-добре преминал живот и не-добре развита личност, точно като днешният средностатистически българин - тъп и нещастен но нахален, все едно с наглост и простотия ще заличи белезите на съдбата