17 Октомври, 2016 20:48 767 1

Нищят съмнителни залози около Литва-Малта

  • залози-
  • литва-малта-
  • доказателства

Норман Дарманин Демайо оповести, че има "солидни доказателства" за съмнителни залагания около световната квалификация срещу Литва през миналата седмица, която Малта загуби с 0:2.

В доклад, изготвен от партньорите по мониторинг на залаганията на футболната асоциация на Малта, се вижда схема на залози, че Малта ще загуби мача на 11 октомври с 0:2 или с повече голове разлика.

"Според този доклад има сериозни доказателства, че хората в тази сфера предварително за знаели, че Малта ще загубят с най-малко два гола", каза Демайо на пресконференция днес. Двата гола за Литва паднаха в последните 15 минута на мача.

Президентът на малтийската футболната асоциация добави с неохота, че подозрителните залози са продължили до 20 минути преди края на мача. Той каза, че асоциацията търси още доказателства, но не разкри повече подробности. Вестник "The Times of Malta" разкри по-рано днес, че комисарят на ФИФА за този двубой е посетил съблекалнята на Малта преди началото, за да предупреди играчите, че срещата е била идентифицирани като "високо рискова" от гледна точка на залагания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hehe

    0 0 Отговор
    I az zalojih sistoto no nyqmam poznati Nito v ediniya nito v drugiya otbor
    Tryabva da razsledvad maca France -Bg tryabvase da zavirsi 7-0 no uvi.