18 Октомври, 2016 13:58 584 0

Моуриньо доволен от точката на "Анфийлд"

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул

"Представянето ни беше от висока класа", заяви мениджърът на Юнайтед

Моуриньо доволен от точката на "Анфийлд" - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо, остана доволен от нулевото равенство като гост на Ливърпул в голямото дерби на английския футбол. Специалния похвали своите възпитаници и допълни, че с малко повече късмет, "червените дяволи" са могли да си тръгнат и с победата от "Анфийлд".

"Труден мач и за двата отбора. Контролирахме играта и тактически, и емоционално. Нещо, което не е никак лесно, когато гостуваш на "Анфийлд". Резултатът е приемлив, но искахме повече. През по-големите периоди от мача демонстрирахме, че победата можеше да бъде наша. За жалост не отбелязахме. Представянето ни обаче беше от висока класа".

"Много съм доволен от Антъни Тейлър. Справи се на изключителна висота, въпреки че бе подложен на огромен натиск през седмицата", каза Моуриньо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА