Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 14:29 910 0

Люпко Петрович иска да задържи защитник

  • левски-
  • петрович-
  • генев-
  • договор

Треньорът на Левски настоява Виктор Генев да остане в отбора

Люпко Петрович иска да задържи защитник - 1
Снимка: БТА

Подписалият наскоро с Левски - Виктор Генев, явно е харесан от Люпко Петрович, поради което сръбският специалист настоява пред ръководството договорът му да бъде удължен, твърди "Тема Спорт".
Настоящият контракт на юношата на "сините" е до декември, след което той става свободен агент, а е много вероятно да пробва да продължи кариерата си в чужбина, където прекара последните сезони.
Бранителят за последно игра в Динамо (Минск), след което се върна в България и започна тренировки на "Герена". Люпко Петрович харесва качествата на защитника, който влезе като резерва в дербито срещу ЦСКА-София и можеше да се разпише в заключителните минути на двубоя, когато негов удар с глава мина встрани от вратата на Китанов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА