19 Октомври, 2016 11:27 1 062 3

ЦСКА-София все пак показва вратата на Галчев

  • галчев-
  • цска-софия-
  • освобождаване

"Червените" пред раздяла с наказания капитан

ЦСКА-София все пак показва вратата на Галчев - 1
Снимка: БТА

Халфът Борис Галчев почти сигурно ще напусне ЦСКА през зимата. Футболистът, който носеше капитанската лента на тима от Борисовата градина, изпадна в тотална немилост след свои медийни изяви. Той е наказан да не попада в групата за официалните мачове и нищо не предвещава санкцията да отпадне, пише "Тема Спорт". Галчев не беше допуснат до мача с Левски, като дори не тренира в последното занимание. Той няма да попадне и за предстоящия в петък мач с Монтана в Ловеч. Срещата е с начален час 20:00.

Това ще е пети пропуснат мач за Галчев и е ясна индикация, че 32-годишният футболист ще бъде освободен. Галчев отказва да се покае за публичните си изявления, които ядосаха ръководството. Става въпрос за изказванията за разделение между феновете, както и претенциите, че чужденците трябва да показват повече на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рес еоод

    0 0 Отговор
    прави са левскарите , това не е цска а сбирщина

    Коментиран от #2

  • 2 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "рес еоод":

    Първо, не са левскари, а леФскари (те нямат нищо общо с Васил Левски) и второ, ако мислиш, че са прави, можеш спокойно да се присъединиш към циганската им общност.
  • 3 Жоро

    0 0 Отговор
    Добър състезател раздаващ се на терена и е абсолютно прав в мисленето и изказването си относно чужденците.Ако са разумни Левски биха го поканили