Last news in Fakti

19 Октомври, 2016 11:57 774 0

Раниери: Висшата лига е приоритет за Лестър

  • раниери-
  • лестър-
  • шампионска лига-
  • висша лига

"Искам да се подобрим във вътрешното първенство и ще го направим", каза италианецът

Раниери: Висшата лига е приоритет за Лестър - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери обяви, че е горд от отбора си, който взе трета поредна победа в Шампионската лига, но и остава ядосан заради проблемите на домашна сцена. 

Снощи Лисиците надвиха ФК Копенхаген с 1:0, като записаха трета поредна суха мрежа, а и вече имат 9 точки в актива си, което ги прави почти сигурни участници в елиминациите. Сериозно подобрение обаче се очаква във Висшата лига, където тимът е 13-и, само с 8 точки. 

„Много съм горд. От една страна съм много доволен, но от друга, когато мисля за Висшата лига, съм ядосан и разочарован” сподели италианецът. 

„Все пак през кариерата си съм се убедил, че тези неща се случват. Когато за първи път участваш в голям турнир, е нормално да загубиш нещо у дома. Това обаче е нещо, което искаме да променим” добави Раниери. 

„В Шампионската лига сме пределно мобилизирани и концентрирани и отдаваме много психическа енергия. Затова и след това сме по-отпуснати, но искаме това да се промени, тъй като Висшата лига е наш приоритет. В Европа вече всичко зависи от нас и сме в добра позиция” каза още той.  

„Двубоят днес бе много труден. Копенхаген е много солиден отбор, който е изключително опасен във въздуха. Благодарен съм на Каспер, но и на всички останали. Имаме три победи, но трябва да останем спокойни и да се настроим както трябва за първенството, защото срещу Кристъл Палас няма да бъде по-лесно” изтъкна още италианският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА