Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 06:00 1 292 0

Прогноза на деня: Милан – Ювентус

  • италия-
  • прогноза на деня-
  • милан-
  • ювентус-
  • калчо

Домакините са окрилени от победите, но ще се изправят срещу най-добрия тим в Италия

Прогноза на деня: Милан – Ювентус - 1
Снимка: БТА/ AP

Тази вечер от 21:45 часа ще се изиграе дербито от деветия кръг на италианското първенство между тимовете на Милан и Ювентус.

„Росонерите“ са на вихъра на вълната, след като записаха четири победи в последните си пет мача от калчото. Те заемат и третата позиция във временното класиране.

Юве, от своя страна, уверено крачи към поредната си титла на Апенините – седем победи и една загуба от началото на сезона.

В исторически план това е един от най-интересните мачове в Италия, но през последните години доминацията на „старата госпожа“ и посредствеността на Милан убиха част от емоцията на този двубой.

Въпреки това в Милано ще бъде интересно. Последният мач между двата тима бе финалът за Копа Италия през месец май. Алваро Мората донесе победата на своя тим с гол в продълженията. На 9 април тази година в мач от Серия „А“ Юве победи „росонерите“ като гост с 2:1 с голове на Манджукич и Погба.

Според Факти.бг тази вечер класата на Юве ще се окаже непосилна на окриления Милан и гостите ще победят отново. Коефициентът за знак „2“ е около 1.80.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА