Last news in Fakti

21 Октомври, 2016 13:56 919 0

Мъри Стоилов: Съдията ни отмъкна точките

  • стоилов-
  • съдия-
  • астана-
  • олимпиакос

Българският треньор на Астана се оплака от съдията на срещата с Олимпиакос

Мъри Стоилов: Съдията ни отмъкна точките - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Астана Станимир Стоилов заяви, че съдийските отсъждания са били от решаващо значение за тежката загуба на тима от Казахстан с 1:4 от Олимпиакос в Атина в мач от груповата фаза на Лига Европа. За българския специалист и Астана на този етап приоритет е първенството.

"Поздравявам Олимпиакос с победата. Те бяха по-добри. И ние имахме нелоши моменти, но съдийските решения предопределиха хода на срещата. Червеният картон в началото на второто полувреме е твърде спорно решение. За нарушението си през първото полувреме играчът на домакините срещу Кабананга можеше да бъде изгонен. Но повтарям, Олимпиакос игра днес по-добре. Надявам се на по-качествена игра от страна на моя отбор на предстоящия реванш”, сподели Мъри след мача.

"Приоритетът ни е шампионатът на страната. Останаха още три мача. Дадох възможност на някои от титулярите да поемат глътка въздух. Вече 10 месеца играем през три дена. Много е трудно да се играе при такъв график. Най-важното е да се спечели титлата и да имаме възможност отново да играем в Шампионската лига", каза българският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА